I
I
I
I I I
Particuliere Verhuizingen


Gaat U verhuizen? Dan komt er heel wat op u af. Alles moet uit de kasten, van de planken en uit de rekken gehaald worden om op het volgende adres weer een nieuwe plek te krijgen.

Fa. Joh. Niekerk en Zonen heeft hier al meer dan 80 jaar ervaring in en dat geeft ons voldoende inzicht om te beseffen dat dit een ingrijpende gebeurtenis is die veel spanning teweeg brengt en denkwerk vraagt. Maar juist door deze lange ervaring hebben wij voldoende inzicht om zo’n klus goed te klaren en u veel werk uit handen te nemen.

Ieder verhuistraject starten wij met een bezoek op het huidige adres. Uiteraard kunt u zelf bepalen welk tijdstip u het beste uitkomt voor een orienterend gesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek krijgt u een goed beeld van de volledige dienstverlening van Fa. Joh. Niekerk en zonen. Er is dan ook ruimschoots de gelegenheid voor het beantwoorden van al uw vragen op verhuisgebied.

Is uw inventaris groot of juist bescheiden van omvang? Voor veel mensen is dat moeilijk te bepalen. Door onze ervaring kunnen wij de grootte van uw inboedel nauwkeurig inschatten en een beeld vormen van het aantal te vervoeren kuubs. Dit is de basis voor onze offerte, waarin alle keuzemogelijkheden gespecificeerd kunnen worden aangegeven.

Keuzemogelijkheden
• Verhuizen van uw totale inboedel
• Het in- en uitpakken van de breekbare en kleine goederen
• Het demonteren en monteren van meubels
• Opslag van inboedels voor bepaalde en onbepaalde tijd
• Piano- en vleugeltransport