I
I
I
I I I
Opslag


Is uw huis al verkocht en uw nieuwe woning nog niet klaar en gaat u in de tussentijd op een tijdelijk adres wonen? Grote kans dat u dan niet uw volledige inventaris kunt of wilt installeren op het voorlopige adres. Maar ook wanneer u voor een bepaalde periode in het buitenland zult verblijven of zelfs wanneer u de woonkamer gaat verbouwen en deze daarom voor korte tijd leeg wilt maken, is het handig om uw inventaris even tijdelijk elders te kunnen onderbrengen.

Voor zulke situaties heeft Fa. Joh. Niekerk  en Zonen de perfecte oplossing: opslagunits. In de hermetisch afgesloten units kunt u uw (gedeeltelijke) inventaris tijdelijk veilig opslaan.

Iedere unit heeft een eigen cijfercode die wordt geregistreerd in het administratiesysteem van Fa. Joh. Niekerk en Zonen. Op deze manier is precies te traceren welke unit u in gebruik heeft. Uiteraard zijn deze opslagunits goed geconditioneerd om een optimaal opslagklimaat te kunnen waarborgen. Om uw inboedel in perfecte staat te houden wordt veel aandacht besteed aan zowel de temperatuur als de handhaving van een constante luchtvochtigheid in de opslagloods.